Total: (1) Pershendetje Vizitor | Identifikohuni | Regjistrohuni | Na shkruani
Chat
... bisedoni shqip
Kendi i Reklamave
AlbIrc IRC Network - Probleme?
Informacione te Pergjithshme

IRC Networke shqiptare me te frekuentuara, klikoni mbi emrin e tyre dhe do ta gjeni veten me prane bashkeatdhetareve tuaj shqiptare:
irc.AlbNetwork.net | irc.AlbaSoul.com | irc.Argetohu.com | irc.Fajtori.com

Dhomat me te frekuentuara ne Networkun tone, klikoni mbi emrin e tyre dhe do ta gjeni veten me prane bashkeatdhetareve tuaj shqiptare:
#parajsa | #shqiperia

Dhomat ne te cilat ju mund te kerkoni ndihme, lidhur mbi problemet dhe pyetjet e ndryshme qe mund t'ju shqetesojne, mos nguroni te pyesni mbi cdo gje:
#ndihme

Nese keni shqetesime apo probleme te natyrave nga me te ndryshmet lidhur mbi Networkun e pare Shqiptar, drejtohuni dhomes se meposhtme, ku mund te komunikoni direkt me nje nga operatoret apo adminet e ndodhur ne linje:
#sherbimet

Vini re: Nese jeni duke perdorur shfletuesin Google Chrome, per tu futur ne chat, do tju duhet qe ne tabelen e pare qe ju del te shtypni RUN, dhe ne tabelen e dyte te shtypni NO. Tabela e dyte eshte dicka e paevitueshme, qe ju shtua se fundmi aplikacionit JAVA, nuk ka asgje per tu shqetesuar, nuk perben aspak rrezikshmeri sigurie per kompjuterin tuaj!

Kendi i Reklamave