Total: (4) Pershendetje Vizitor | Na shkruani
Chat
... bisedoni shqip
Kendi i Reklamave
Network IRC Shqiptare
* Nofka juaj:
Fjalekalimi:
* Serveri:
* Porta:
* Dhoma:
Informacione te Pergjithshme

IRC Networke shqiptare me te frekuentuara, klikoni mbi emrin e tyre dhe do ta gjeni veten me prane bashkeatdhetareve tuaj shqiptare:
irc.AlbNetwork.net | irc.AlbaSoul.com

Dhomat me te frekuentuara ne Networkun tone, klikoni mbi emrin e tyre dhe do ta gjeni veten me prane bashkeatdhetareve tuaj shqiptare:
#parajsa | #shqiperia

Dhomat ne te cilat ju mund te kerkoni ndihme, lidhur mbi problemet dhe pyetjet e ndryshme qe mund t'ju shqetesojne, mos nguroni te pyesni mbi cdo gje:
#ndihme

Nese keni shqetesime apo probleme te natyrave nga me te ndryshmet lidhur mbi Networkun e pare Shqiptar, drejtohuni dhomes se meposhtme, ku mund te komunikoni direkt me nje nga operatoret apo adminet e ndodhur ne linje:
#sherbimet

Kendi i Reklamave